Bransje Rapport: De mest populære objektene på Mascus i 2019

0

På Mascus er det over 400 000 brukte tunge maskiner som er lagt ut for salg. Disse finner du samlet i følgende seks hoved sektorer: Anlegg, Landbruk, Transport, Materialhåndtering, Skogbruk og Gresspleie. Hver sektor er videre organisert i 15 til mer enn 20 under kategorier som i tillegg har flere mindre undertyper av maskiner. Finn en oversikt over alle disse maskintypene på vårt sidekart.

I tillegg til kategoriene, er utvalget av forskjellige merker og produsenter på Mascus meget omfangsrikt.

På slutten av året ønsket vi å finne ut hvilke som var de mest populære maskinene på Mascus i 2019, basert på vår analyse av mest viste kategorier, mest etterspurte maskiner og merker via e-post kjøpe forespørsler og mest solgte (fjernede).

Mest søkte typer maskiner

Traktorer er rangert som nr 1 i kjøperes søk og visninger i 2019. Nr. 2 i rekken som mest ettertraktet i 2019 på Mascus var beltegående gravemaskiner, men faktisk 3 ganger mindre populær enn traktorer. Topp 3 kompletteres av hjullastere.

Mest solgte maskiner

Det er ingen overraskelse at traktorer og beltegravere også kaprer de to første plassene når det gjelder de mest solgte maskinene på Mascus (de er fjernet, som er en sterk indikator på at maskinen er solgt).

Selv om varebiler var nesten nederst på listen over de 20 mest viste , er de faktisk på plass nr. 3 i listen over 20 mest solgte objekter.

Most requested machines

.Basert på kjøpsforespørsler via e-post sendt av potensielle kjøpere sendt til forhandlere av brukt utstyr på Mascus, var beltegravere de mest etterspurte maskinene i 2019, fulgt tett av traktorer og hjullastere. De 3 neste på listen er: minigravere, hjulgravere og traktorgravere.

De mest populære merkene

Hvis vi ser på de mest etterspurte merkene på Mascus, ble det høyeste antallet kjøpsforespørsler mottatt for Caterpillar og Volvo utstyr. JCB, Komatsu, John Deere og Mercedes-Benz følger i denne toppen, men de mottok bare halvparten av forespørslene som Caterpillar eller Volvo gjorde.

Del i sosiale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Legg igjen en kommentar