Upload video to used equipment listings

6 tips på hvordan du lager flotte videoer av dine brukte maskiner og nyttekjøretøy du skal selge på nett

0

Gode råd for selgere av tunge maskiner

Ja, å plassere din brukte traktor, gravemaskin, lastebil eller annen maskin til salgs på nettet er en rask prossess i disse dager. Det tar bare et par minutter å fylle ut detaljene i annonsen.  Kjøpere kan se annonsen på online markedsplasser og salgsplattformer nesten umiddelbart..

Men ikke vær så rask til å avvise noen få enkle ting som vil øke sjansene dine for å selge maskinen din enda raskere. Du har inkludert fine bilder, riktig pris og all viktig informasjon i annonsen din. Hva annet bør du gjøre?

Å finne annonsen for ditt brukte utstyr på nettet er den første kontakten kjøpere vil ha med maskinen du selger. Deres førsteinntrykk kan føre til økt interesse eller avvisning der og da. Derfor bør inkludering av videoer alltid være på listen din når du legger maskinen din til salgs på nettet

Video av Liebherr A904c hjulgraver til salgs på Mascus
av selskapet Ecoglobal Machinery i Spania

Basert på statistikk er video det mest brukte medieinnholdet i disse dager

Ifølge Forbes er video det mest konsumerte og overbevisende mediet på nettet. 79% av deltakerne i en  studie nevnt i Forbes-artikkelen har svart at de finner video annonser mest relevante. Et overveldende flertall erklærte at de foretrekker å lære om et produkt eller en tjeneste ved å se på videoer (74%) i stedet for å se på bilder (13 %) eller lese en artikkel (13 %).

Visere har vi i disse tider også tiltak mot spredning av COVID-19, der det frarådes å besøke selger på salgsstedet. Derfor er innsatsen med å vise frem utstyret ditt på video verdt enda mer.

Så hvordan kan du lage flotte videoer av maskinen din for nettannonsen din, slik at kjøpere blir interessert og slutter å se på lignende maskiner?

Her er 6 tips for å ta opp en fin video av tungt utstyr eller lastebil:

  1. Sørg for optimale filmforhold: sol fylt dag, anstendig lys, maskinen er ren, du har plass til å bevege deg rundt den.
  2. Slå på lyd! Prøv å finne en stille tid til å spille inn videoen, men slå på motoren slik at kjøperne tydelig kan høre motoren gå. Du kan også inkludere noen nyttige fakta i en kort muntlig presentasjon om maskinen..
  3. Det anbefales å filme i liggende modus for å få så mange detaljer i bildet som mulig; spesielt store maskiner passer bedre i horisontale videoer enn i vertikale.
  4. Beveg kameraet eller telefonen sakte når du spiller inn videoen, slik at seere kan få en detaljert visning av maskinen (unngå å riste telefonen, kameraet eller bevege deg for fort).
  5. Tenk på videolengden: mindre enn 1 min er for kort, men det er ikke nødvendig å gå over 3 minutter.
  6. En dekkende presentasjon: film alle utvendige vinkler på maskinen, men også inne i hytta. Husk å ta med viktige detaljer som motor, tilbehør, hjul osv. Start motoren, og gjør noen manøvrer hvis plassen tillater det, slik at maskinen kan vises i aksjon.

Gjør telefonen klar og ta opp en flott video til dine brukt annonser!

Visste du at annonseplasseringen på Mascus lar deg laste opp en video av maskinen din direkte fra telefonen eller datamaskinen?

Alternativt kan du inkludere en lenke til en allerede eksisterende video fra YouTube eller andre videolagrings platformer.

Prøv det nå

Del i sosiale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Legg igjen en kommentar