Mascus Price Indicator tool

Mascus Pris Indikator

0

Det nye verktøyet som hjelper deg til å finne riktig pris på dine maskiner

Vi er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av Mascus Pris Indikator, et nytt verktøy som eksklusivt er tilgjengelig for Mascus-kunder.

Verktøyet er tilgjengelig for Mascus-kunder gratis frem til slutten av året. Etter dette vil gratis versjonen av verktøyet gi rom for kun et begrenset antall verdivurderinger.

For å få tilgang til Mascus Prisindikator, logg inn på Mascus, klikk på Min Mascus-knappen ved siden av avloggingsknappen og til slutt, klikk på Ny Pris Indikator.

Image showing the new Price Indicator tool in the My Mascus menu
Find the Price Indicator tool under My Mascus after login

Hvordan fungerer den?

Med millioner av objekter som legges ut for salg på Mascus hvert år, har vi kunnet samle prisinformasjon om alle slags brukte tunge maskiner og nyttekjøretøyer og bygget et verktøy for å visualisere disse dataene med:

  • Årsmodell
  • Timer/Km stand
  • Merke
  • Modell
  • Lokasjon
  • Spesifikasjoner (tilbehør, utstyr og oppgraderinger, etc.)

Hvordan kan dette hjelpe deg og din bedrift?

Vi vet at din personlige erfaring og kunnskap sannsynligvis er de beste pris verktøyene dine, og vi prøver ikke å erstatte dem. Mascus Pris Indikator gir deg bare tilgang til anonyme, historiske prisdata i en brukervennlig applikasjon og bør brukes som en ekstra kilde til informasjon når du foretar en verdsettelse og innbytte.

Hvis du vil vite mer om Mascus Pris Indikator, kan du kontakte din Mascus representant.

Del i sosiale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Legg igjen en kommentar