Mascus Lanserer Mobilapp For Søk Etter Tunge Maskiner Og Nyttekjøretøy

0

Finn brukte anleggsmaskiner, landbruksmaskiner og lastebiler direkte fra din mobiltelefon

Vi er stolte av å vår nye Mascus – Bruktmaskin app med deg. Vår app er tilgjengelig gratis og fungerer på iPhone, iPad, alle Android-smarttelefoner eller -nettbrett. Installer Mascus Appen fra  App Store eller Google Play og få tilgang til mer enn 400,000 annonser av de mest brukte anleggsmaskinene, landbruksmaskinene, gaffeltrucker, skogsmaskiner, lastebiler og mer.. Med denne appen vil du alltid ha Mascus innen rekkevidde.

Mobiltelefoner har blitt en viktig del av våre liv, og vi bruker dem til å finne og kjøpe varer vi trenger, enten det er en togbillett, en hotellbestilling eller en bruktbil for å nevne noen.. Det er ikke noe unntak for tunge maskiner og utstyr. Faktisk besøker flere og flere kjøpere på Mascus via sine telefoner, og i 2018 har mobil trafikken (besøk) overgått trafikk fra stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner. Derfor er det helt naturlig for oss å lansere en Mascus mobil app for å imøtekomme våre brukere som vi vet er på farten hele tiden.

Vår app inneholder flere sentrale funksjoner som gjør at du som søker brukt utstyr til salgs, får en enkel og rask opplevelse. Bare velg en av de seks kategoriene av maskiner (TransportLandbrukAnleggSkogsmaskinerTruckerPark- og Hageanlegg) for å starte søket og få relevante resultater umiddelbart.

Mascus App screenshoots 1
Søk etter brukt utstyr og kontakt selger

Ser du etter å kjøpe en brukt Massey Ferguson traktor, produsert i 2015 eller nyere? Vår detaljerte søkefunksjon lar deg begrense resultatene etter kategori, merke, modell, pris, år, lagersted etc.

Kontakt selgeren direkte fra din egen mobil enten ved å ringe eller sende e-post

Når du finner en maskin som interesserer deg, er det like enkelt å kontakte forhandleren via telefon eller e-post direkte fra Mascus appen.

Ønsker du å motta et varsel hver gang en bestemt maskin er lagt til på Mascus? Lagre ditt søk og slå på varselet, og appen vil varsle deg så snart et nytt objekt som samsvarer med dine søkekriterier, blir oppført på Mascus. I søkeresultatene klikker du bare på Lagre knappen. Du kan senere redigere eller slette dette ved å klikke på menyen Lagrede søk nederst på skjermen.

Legg til i Favoritter, Del en annonse, opprett et varsel for å bli varslet

Hvis du synes Mascus appen er nyttig, vil vi sette pris på din vurdering i app-butikkene og at du deler den med venner og kolleger. Vi oppfordrer deg også til å gi oss tilbakemeldinger, hvis du har noen.

Del i sosiale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Legg igjen en kommentar