MARKET INSIGHT: Used Heavy Machinery and Industrial Vehicles, European Edition Q4 2020

MARKEDS INNSIKT : Brukte tunge maskiner og nyttekjøretøy – Europeisk Utgave Q4 2020

0

Nytt år – Nye Muligheter!

Selv om 2020 føltes som et vanskelig år for mange, har markedet for brukt tungt utstyr og lastebiler holdt seg sterkt med bra priser og etterspørsel. Innen auksjonssalg, som vellykket endret seg fra en modell der utstyr ble solgt fra plass til en online forretningsmodell i løpet av noen dager, har prisene på maskiner bare falt med noen få prosent. Når det gjelder lagertid har vi lagt merke til en noe lengre salgsperiode i løpet av 2020, men også bare med en liten prosentandel. Alt i alt har markedet for brukt tungt utstyr og lastebiler klart å forbli i sterk. Her har støtten fra myndigheter og banker i de fleste europeiske land vært av største betydning og nøkkelen til et positivt resultat.

Nå i begynnelsen av 2021 kjenner vi et pust av optimisme i markedet. Merke produsentenes produksjonslinjer er i gang på nytt med full kapasitet, og alle forventer at vi kan gå tilbake til et normalt forretnings liv. Vi ser frem til å fortsette med våre dataanalyser også inn i 2021, og vil  levere disse markedsanalysene til deg med jevne mellomrom. Vi jobber også kontinuerlig med å forbedre våre verdivurdering verktøy og kapitaldekning tjenester for å matche og overgå fremtidige krav fra våre kunder.r.

Markeds Innsikt dekker i denne utgaven siste kvartal av 2020, og vi tar en nærmere kikk på hvordan brukte beltegravere, hjullastere, landbruks traktorer og skurtreskere presterer i det europeiske markedet.

Last ned denne pdf-rapporten gratis og oppdag de nyeste trendene i bransjen. Vi håper du vil finne denne lesingen interessant.

Vi undersøker Volum og Etterspørsel Trender på det europeiske markedet for brukte maskiner og nyttekjøretøy ved å analysere data, som vi har samlet siden 2019, via våre kanaler:

Mascus – Online Markedsplass
Ritchie Bros. – Auksjoner uten reservasjoner
Marketplace-E – Online auksjoner med reservasjoner

Her har du noen interessante funn fra rapporten:

BELTEGRAVERE

Ved begynnelsen av 2020 kunne vi se en liten økning i antall oppføringer, etterfulgt av en liten nedgang i 2. kvartal. Trenden tok seg opp i 3. kvartal, og volumet av objekter som var til salgs var på sitt høyeste i siste kvartal 2020

VOLUMTRENDER: BELTEGRAVERE

De topp 5 mest populære beltegraver merker og topp 5 land hvor kjøp-forespørsler på beltegravere kom fra. Basert på eposter sent via Mascus siste kvartal 2020:

TRENDER FOR ETTERSPØRSEL/SALG: BELTEGRAVERE

Last ned denne pdf-rapporten gratis og oppdag de nyeste trendene i bransjen. Vi håper du vil finne denne lesingen interessant.

Del i sosiale medier:
FacebookTwitterLinkedIn

Legg igjen en kommentar